Generelt

Undgå ubehagelige overraskelser

Små elektronik­dimser kan hjælpe dig med at undgå ubehagelige overraskelser. Vore ”sladrehanke” kan hjælpe med at undgå vandspild, opdage illegal trafik på dit netværk og fortælle hvis et aleneboende familie­med­lem – måske – har et uforudset problem.

Mange af den slags løsninger overfører ukritisk masser af private data til et centralt lager et eller andet sted i verden. Det prøver vi at mod­arbejde: Mest mulig data­behandling skal finde sted lokalt.

Det er væsentligt mere sikkert på den måde.

Så når vi har kaldt vores serie af overvågnings­enheder for ”sladrehank”, så er det dig, og kun dig, der bliver sladret til. Med mindre du selv ønsker det anderledes bliver dine data på dit eget lokale netværk. Hvis en besked skal vises på din telefon så overfører vi beskeden, men ikke alle bagved liggende data.

 Kræver WiFi netværk

Løsninger præsenteret her kræver et trådløst netværk i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *