/Netværk

Du har et netværk i dit hjem eller firma og det sørger for at PC, smartphone, printer, støvsuger og meget mere kan sende informationer til Internettet. Og det er jo så, som det skal være. Men hvad nu hvis din PC er inficeret og også sender informationer til modtagere, der absolut ikke burde have informationer. Eller din trådløse for­bindelse bruges af nogen udenfor hækken?

Hvis du gerne vil have et overblik over det, kan du bruge vores Sladrehank /netværk – den opsamler information om al datatrafik og viser dig hvor du sender data hen.

Sladrehank/Netværk boks incl strømforsyning: Kr 996,00

Supplerende program til undersøgelse af data: Gratis inkluderet med boks. 

Du kan se mere om programmet Syslog Examiner her og hente en gratis demoversion.

Netværksswitch med mirror port (såfremt dit netværk kræver dette): Kr 160,00

Sladrehank/Netværk er en specialprogrammeret Raspberry Pi, som opsamler al information på netværket og videresender til din egen interne Syslog Examiner – eller til Syslog Examiner hos en samarbejdspartner. Boksen opretter også et trådløst netværk, som kan bruges, så den trådløse trafik ikke smutter uden om boksen. Og så indeholder den en VPN gateway, så du også kan bruge den til at etablere en krypteret forbindelse til dit netværk udefra. Syslog Examiner programmet findes p.t. til Windows.

Hvis du er interesseret, men synes det her lyder en anelse for teknisk, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger og en vurdering af om Sladrehank/Netværk kan være noget for dig.

Sladrehank/netværk (996 kr)Kun systemet på SD kort (200 kr)Supplerende switch (160 kr)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *