/Familie

Bor du alene, men er fuldstændig rask og rørig, så er der jo ingen grund til nogen form for overvågning. Eller gør din far? Hvad nu hvis han kommer til at falde i badet eller låse sig inde i kælderen uden strøm på sin mobiltelefon? Det behøver ikke være nogen katastrofe, men det ville nu være rart, hvis du fik en besked om at tage kontakt, hvis noget ikke er ”som det plejer”. Og det er det, vores Sladrehank /Familie hjælper med: Den kender bevægelses­mønsteret, der hvor den er sat op, og så sender den en besked når noget er mere unormalt end I synes om: “Ring lige hjem”.

Sladrehank / Familie anbringes i det rum, der skal overvåges og tilsluttes til strøm. Du skal gå igennem en enkel konfiguration ud fra den medfølgende vejledning og derefter kan du glemme alt om den: Sladrehanken bruger den første uge til at danne sig et overblik over det “normale” bevægelsesmønster i rummet og derefter skifter den selv til overvågning og afsendelse af SMSer når det er nødvendigt. Du kan indstille overvågningen til at være mere eller mindre hidsig: Skal der sendes besked efter en halv time, en time, halvanden time eller endnu længere periode uden den forventede aktivitet i rummet. Den første SMS, der sendes er altid til ejeren og hvis den besvares så er alarmen slået fra indtil der næste gang er grund til alarm.

Sladrehank/Familie koster kun 790 kr incl. gratis SMSer det første år.

Sladrehanken fylder kun 3 x 4 x 3 cm

Denne sladrehank kræver WiFi i huset samt strøm fra en 5V microUSB strømforsyning – den har du måske allerede liggende i en skuffe fra sidst du skiftede mobiltelefon. Ellers kan du købe den hos os (75 kr).

NB: Nu inkl. ekstra funktionalitet: Ejeren kan sætte beskedtjenesten i “akut-tilstand”: Det betyder at ejeren får en sms med et valgfrit minutinterval og hvis ikke ejeren svarer sendes der en sms til ven, familie eller nabo.

Teknisk set har vi gjort ekstra meget ud af, at sørge for at data kun befinder sig hos ejeren – vi indsamler ikke oplysninger om sladrehankens brugere – og at strømforbruget (som i forvejen var ganske lille) begrænses ekstra ved at vi slukker for enheden i 50 sek hvert minut.

Hermed bestilles 1 stk Sladrehank/Familie

Send også strømforsyning (75 kr)

Vi sender en faktura til email adressen når varen sendes herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *